Kow 9 maart

Hoi iedereen,

Het weekend staat alweer voor de deur. Wat vliegt de tijd toch snel.
Deze week werden we vergast op een bezoek van de inspectie. Een aantal leerlingen kregen daar rechtstreeks mee te maken, anderen konden af en toe eens een ‘vreemde’ man door de school zien stappen. Hopelijk worden wij dan ook positief geëvalueerd. Dat krijgen jullie de volgende weken zeker te horen.
Tijdens de lessen WO werkten we verder rond de tijd en de tijdsband. Sommige kinderen brachten foto’s mee over de verschillende tijden.
In de lessen Frans werkten we de révision van U9-U12 af, zodat we volgende week kunnen starten met U13. De grote Franse toets is dan ook gepland voor 16 maart.
Volgende week donderdagnamiddag krijgen we in het vijfde leerjaar bezoek van mensen van het PCM, het Psychiatrisch Centrum van Menen. We gaan werken rond gevoelens, kennis maken met wat er binnen zo’n centrum gebeurt en luisteren naar verhalen van mensen in het werkveld. Het wordt een namiddag vol socio-emotionele waarde.
Zondag worden de ontbijtpakketten thuis gebracht. Een dikke ‘dank-u-wel’ aan allen die pakketten verkocht hebben. Geniet er alvast van!

Hieronder de agenda voor volgende week:

·         Maandag 12 maart: zwemmen.
·         Dinsdag 13 maart: toets WO “Puberteit”.
·         Woensdag 14 maart: Turnen + Algemene repetitie kleuteroptreden.
·         Donderdag 15 maart: Grootouderfeest voor de kleuters + bezoek PCM.
·         Vrijdag 16 maart: Toets Frans U1-U12 + projectwerk.

Geniet van het weekend.

Groeten,

Juf en meester.

Afbeeldingsresultaat voor ontbijt

Reacties

Populaire posts van deze blog

week 2