KOW 23 maart

Dag vijfdeklassers,

Alweer een weekje voorbij gevlogen. Volgende week de laatste week voor de paasvakantie. Nog een paar keer vroeg uit de veren om dan 2 weekjes tijd te hebben voor jezelf, je batterijen vlotjes op te laden en helemaal klaar te zijn voor de laatste rechte lijn richting eind vijfde leerjaar.
Maar deze week kwam ook al wat animatie brengen.
Op maandag verwelkomden we meester David in het vijfde. Hij neemt vanaf nu de taken van juf Heidi over tot deze weer fit en gezond genoeg is om voor de klas te staan. De laatste berichten klonken zeer positief. Dus maar blijven hopen dat juf snel weer "de oude" wordt.
Op dinsdag vergastte meester Stijn ons op het lego-mindstorm/lego-boost evenement. Iedereen staat te popelen om eraan te beginnen.
Woensdag was meester Kurt afwezig. Hij speelde eventjes voor student en zocht de banken van de VIVES op om meer te leren over communicatie met kinderen/jongeren. De turnles verliep voor 5A niet van een leien dakje. Maar alles is op zijn plooi aan het vallen. 
Donderdag kregen we volksdans op onze boterham. Leuk hoe iedereen zich 100% gaf om de pasjes vlot onder de knie te krijgen.
Vrijdag sloten we de week af met een bezoek aan de bib.
Voor volgende week staat weer heel wat gepland. We eindigen de week met een inleefdag en sober maal, waarop iedereen vriendelijk uitgenodigd wordt.

Hieronder de kalender voor volgende week:
  • maandag 26 maart: zwemmen
  • dinsdag 27 maart: geen studie(personeelsvergadering)
  • woensdag 28 maart: toets U13 + turnen
  • donderdag 29 maart: extra turnen en GEEN studie(laatste donderdag voor vakantie)
  • vrijdag 30 maart: INLEEFDAG + SOBER MAAL.
Veel plezier dit weekend en tot maandag.

Meester en Meester
Afbeeldingsresultaat voor meester

Reacties

Populaire posts van deze blog

week 2