KOW 16 maart

Hoi vijfdeklassers,

Halfweg de maand maart. De dagen worden weer langer, de vogeltjes fluiten weer vrolijk 's morgens. En toch is het nog niet helemaal lente. Zorg elke dag voor warme kledij en ga niet te vlug zonder jas naar de speelplaats. Een griepje loert hier en daar nog om de hoek.
Deze week was nogal drukjes. We kregen op dinsdag onze derde beloning voor de verkoop van de ontbijtpakketten, namelijk een groot vrij kiesuur. Op woensdag mochten we genieten van de kleutervoorstelling "de kleine prinsjes gaan op reis". Proficiat aan alle kleuters en hun juffen/meester met de prachtige voorstelling. Op donderdag kwamen in het vijfde een aantal mensen langs uit het Psychiatrisch Centrum van Menen. Zij lieten ons nadenken over 'anders-zijn' en leren omgaan met gevoelens. Vrijdag is de dag van de voorstelling van Kulderzipken. Het was genieten!!!
De Wo-lessen rond de tijd hebben we afgerond. Hoe kinderen door de jaren heen hun vrije tijd spenderen is ons nu wel duidelijk. Wat leven wij toch in een luxe-wereldje.
Volgende week staan er een aantal testjes gepland. Daarvoor kregen jullie in contract tijd om in te oefenen.
Hieronder de agenda voor volgende week.
  • maandag 19 maart: zwemmen
  • dinsdag 20 maart: toets spelling
  • woensdag 21 maart: turnen
  • donderdag 22 maart: extra turnen
  • vrijdag 23 maart: einde contract + bibbezoek.
Geniet van het weekend en tot maandag,

Groetjes,

Juf en meester.

Reacties

Populaire posts van deze blog

week 2