KOM juni

 Dag vijfdeklassers en ouders,


Er staat nog heel wat te gebeuren in deze laatste maand van het schooljaar. Hieronder vinden jullie een overzicht.

 


 


Op maandag 13 juni starten de toetsen en eindigen op woensdag 22 juni. De voorbije en komende weken worden nog heel veel herhalingslessen gegeven. Het studieschema helpt jullie ook om goed voorbereid de toetsen aan te vatten. Dus geen stress!






Op maandag 20 juni is er onze jaarlijkse biatlon. Zorg dat je op deze dag loopschoenen en een extra T-shirt en shortje meehebt. Je kan ook je turnkledij gebruiken.



Op donderdag 24 juni is er een oudercontact om de resultaten van de toetsen te bespreken. Er volgt nog een link via Smartschool om het gewenste uur door te geven.



Op vrijdag 25 juni stellen de vijfdeklassers hun project voor. Hierbij mogen ze alles meebrengen wat te maken heeft met hun land. Ook de ouders zijn welkom tussen 9.30u en 11.15u.


 



Op maandag 27 juni vertrekken we 's morgens met de fiets naar De Warande in Heule. We blijven daar 2 nachten  slapen en keren  op woensdagmiddag terug naar Menen. De voorziene aankomsttijd op school is voorzien tussen 13u30 en 14u30. Voor al de maaltijden en activiteiten wordt er 35 euro gevraagd. Dit komt niet op de rekening, maar moet cash betaald worden aan de juffen. Er staan heel wat leuke activiteiten gepland tijdens deze 3-daagse. We gaan onder andere kajakken, trampolinespringen, ... We brengen jullie later nog op de hoogte over de praktische zaken: welke bagage moet er meegebracht worden (luchtmatras, slaapzak,...) , waar moet de bagage gebracht worden, wanneer kan deze afgehaald worden, wanneer zijn we precies terug op school, ... 



OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP


Het vijfde en zesde leerjaar zal  2 nachten slapen in tenten. Daarom zijn we op zoek naar mensen die hun tent willen uitlenen voor deze 2 dagen !


OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP


 



Donderdag 30 juni is de laatste schooldag. De lessen eindigen om 11.45u. 


 


Ziezo, alweer een ganse boterham. Alle belangrijke zaken zullen nog gecommuniceerd worden via de agenda!


 


Groeten,


De juffen.


Reacties