Hoi vijfdeklassers,

We zijn er weer eens geraakt. Wat een drukke bedoening in het vijfde leerjaar. We moeten ons haasten om alle leerstof op tijd te geven.
We merken wel dat jullie zich meer en meer op jullie gemak voelen in de vijfde klas. Maak er geen te rumoerige groep van.
Vanaf deze week zijn er weer uitstappen gepland. 5B gaat er donderdag op uit en trekt naar VIVES Kortrijk voor een sessie rond lego. Deze uitstap mag 5A op donderdag 29 november doen.
Hiervoor zijn we nog dringend op zoek naar ouders/grootouders die ons kunnen brengen naar en komen halen van Kortrijk. Vertrek gepland rond 11u45. Terughalen rond 15u30. Willen jullie nog eens informeren of er bereidwillige mensen zijn? Alvast bedankt.
Volgende week dinsdag is er de maandopening verzorgd door het vijfde leerjaar. Die dag is het trouwens ook wereldkinderrechtendag en de verjaardag van de Kleine Prins. Benieuwd wat de opening voor ons in petto heeft.
In de week van 26 tot 30 november zal er ook weer een werkwinkel zijn in functie van de eindejaarsmarkt. Meer info volgt nog via de agenda.
ZEKER NIET VERGETEN: AFHALEN KOEKJES:
VRIJDAG 16 NOVEMBER VAN 8u TOT 18u.
 
Nog eens vermelden dat er op dinsdag 27 november geen studie is. Die avond is er personeelsvergadering.
Op donderdag 6 december komt de goede Sint nog langs op school. Als beloning krijgen jullie op vrijdag 7 december een dagje vrijaf. Tof hé!
 
Hieronder vinden jullie terug een aantal links met foto's van voor de herfstvakantie.
 
 
 
 
 
  
 
 
 



Reacties