KOW

Hoi vijfdeklassers,

Na de doortocht van de sint mogen we handschoenen, sjaal en muts boven halen. Koning winter staat voor de deur. Hopelijk kunnen we het komende weekend eens genieten van een mooi sneeuwtapijt.
Het was een drukte van je welste deze week. Op dinsdagnamiddag was er het sintfeest, met bijhorende snoepjes en pakjes. Woensdag was een speeldag voor jullie, terwijl de meesters en juffen op bezoek gingen bij collega-leerkrachten. Donderdag kregen we in het vijfde leerjaar wat meer uitleg over hoe we correct èn verstandig kunnen en moeten sorteren. En op vrijdag werkten we voor de laatste keer aan ons project voor dit trimester.
Naar volgende week toe staan ook alweer wat leuke activiteiten gepland. Dit kun je hieronder lezen en in de planning voor volgende week.
Donderdag 14 december trekken we er nog eens met de fiets op uit. We gaan namelijk naar Wervik voor de American Games. We vertrekken op school om 11u en proberen terug te zijn om 16u00. Voor deze namiddag zoeken we nog een 4-tal begeleiders voor tijdens het fietsen als het begeleiden van een activiteit in de sportzaal. Gelieve jullie naam op te geven via het agenda. Alvast bedankt op voorhand.
Dinsdag 12 december gaan de werkwinkels door. We gaan in verschillende klassen iets knutselen dat we dan te koop aanbieden op de eindejaarsmarkt. Zorg er voor dat je het noodzakelijke materiaal mee hebt die dag.
Vrijdag vindt dan de eerste eindejaarsmarkt plaats op onze school. Iedereen van harte welkom om te proeven van de sfeer en natuurlijk de lekkere versnaperingen en drankjes die aangeboden worden. Je kunt er ook Music For Live komen steunen.
Hieronder de agenda voor volgende week:
  • maandag 11 december: GEEN zwemmen(zwembad gesloten)
  • dinsdag 12 december: Werkwinkels in de namiddag.
  • woensdag 13 december: turnen
  • donderdag 14 december: toets taalschat + American Games
  • vrijdag 15 december: toets Frans + afwerken Project
Geniet van het weekend en tot maandag.

Groetjes,

Juf en Meester

Reacties

Populaire posts van deze blog

week 2